Οι Δραστηριότητες του Σχολείου Μας

 

 

Οι δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο σχολείο μας είναι πολύπλευρες και στοχεύουν στην προώθηση των κλίσεων των μαθητών. Στα πλαίσια αυτά έχουμε δημιουργήσει ομάδες με θέμα τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις επιστήμες κ.α. Συγκεκριμένα, στο σχολείο αυτη τη στιγμή δραστηριοποιούνται ομάδες φυσικής, χημείας, βιολογίας, φωτογραφίας, ποδοσφαίρου, χάντμπολ, βόλευ, θεατρική, χορωδίας.

Το σχολείο μας κάθε χρόνο οργανώνει εκδηλώσεις και γιορτές για τις εθνικές μας επετείους για να ενθυμίσει στους μαθητές την ιστορία του τόπου μας, να προωθήσει τη δημιουργική τους ενασχόληση και την συνεργασία και την κλίση των μαθητών. Κάθε χρόνο γιορτάζουμε τις εθνικές επετείους της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Κύριοι οργανωτές των εορτασμών είναι οι ίδιοι οι μαθητές με την καθοδήγηση συνήθως ενός καθηγητή του σχολείου μας. Παράλληλα γίνεται η τελετή πρόσκλησης και ανακύρηξης Σημαιοφόρων και Παραστατών του Σχολείου καθώς επίσης και η παράδοση του λαβάρου του σχολείου στον μαθητή ή μαθήτρια με την υψηλότερη βαθμολογία. Εκδηλώσεις εορτασμού γίνονται και για την επέτειο του Πολυτεχνείου όπου οργανώνεται κατά κύριο λόγο από τους μαθητές-μέλη της χορωδίας μας και εκπροσώπους του 15μελές. Οι μαθητές αναλαμβάνουν κάθε χρόνο την κύρια οργάνωση στην επετειακή εκδήλωση του Πολυτεχνείου. Τέλος, εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο προς τιμή των αποφοίτων του σχολείου μας από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων είναι επίσης ο κύριος οργανωτής των εκδηλώσεων των των Χριστουγέννων και των Αποκριών.

Το σχολείο μας, κάθε χρόνο οργανώνει εκδρομές για όλες τις τάξεις. Οι τάξεις της Α' και Β΄Λυκείου κάθε χρόνο πηγαίνουν μια 3μερη εκδρομή, ενώ η Γ' Λυκείου πενθήμερη εκδρομή τις οποίες οργανώνουν το 15 μελές μαζί με το διευθυντή και τον υποδιευθυντή και των σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Εκπαιδευτικές μονοήμερες εκδρομές οργανώνονται καθ'όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους από το Σύλλογο των Καθηγητών.

 

Η Περιβαλλοντική Oμάδα έχει σαν σκοπό την ευαισθητοποίηση και την δραστηριοποίηση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και το περιβάλλον.
Mέχρι σήμερα οι μαθητές που ήταν μέλη της επεξεργάστηκαν 4 θέματα, ένα κάθε χρονιά, εκπονώντας συγκεκριμένες εργασίες. Στην ενότητα των μαθητών της ιστοσελίδας μας θα βρείτε αναλυτικά εργασίες των μαθητών που εκπονήθηκαν στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ομάδας.
Το σχολείο μας συμμετέχει κάθε χρόνο στα σχολικά πρωταθλήματα μπάσκετ, βόλεϋ και χάντμπολ. Οι διακρίσεις στο σύνολο των ετών συμμετοχής μας είναι πολλές και σημαντικές.

Το σχολείο μας συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο στους πανελλήνιους αγώνες μπάσκετ, βόλεϋ και χάντμπολ. Το σχολείο μας έχει ιστορικό διακρίσεων στους αγώνες, ειδικά στο χάντμπολ αρρένων όπου έχει κατακτηθεί το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα δύο φορές στη λειτουργία του σχολείου μας.

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Σήμερα 176
Χθες176
Τη βδομάδα 551
Προηγούμενη βδομάδα 1355
Το μήνα 1906
Προηγούμενο μήνα 5143
Σύνολο 234068
Χρήστες 0
Επισκέπτες 13

Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων

Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019

Τρόπος εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα...

Διευκρίνιση σχετικά με τη Διαχείριση της Διδακτέας - Εξεταστέας ύλης της ΧΗΜΕΙΑΣ της Γ΄ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Γ΄ και Δ΄ τάξεων Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2019-2020

Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019

Diefkrinisi odigies chmeias chemica kinetic.pdf

Διαβάστε περισσότερα...

Οδηγίες για τη διδασκαλία μαθημάτων Λυκείου Ιστορία,Πολιτική Παιδεία, Σύγχρονος κόσμος: Πολίτης και Δημοκρατία,Βασικές Αρχές Κοινωνικών Επιστημών και Φυσική Αγωγή

Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019

Odigies_koinonikon_epistimon_a_v_gel_2019__0.pdf

Διαβάστε περισσότερα...

Η εγκύκλιος για την εισαγωγή στα ΑΕΙ υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις Από Τρίτη 19 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου η κατάθεση δικαιολογητικών στις Ειδικές Επταμελείς Επιτροπές

Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019

egkyklios_energopoiisis_eptamelon_epitropon_gia_eisagogi_me_to_5_ak_etoys_2020-21.pdf

Διαβάστε περισσότερα...

Πρακτικό Επιλογής Πρακτορείου Εκδρομής Γ Λυκείου και προσφορές.

Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2019

Raktiko epilogis praktoreiou 2019 kai prosfores.pdf  

Διαβάστε περισσότερα...
 

Πρόσφατες Ενημερώσεις