ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΜΑΘΗΤΕΣ

ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ χρησιμοποιείται κανένα κωδικό. Πατάτε join the meeting και περιμενετε να σας ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ο καθηγητής την είσοδο στην αίθουσα. 

Οι κωδικοί και το mail του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ χρειάζονται ΜΟΝΟ στην ασύγχρονη εκπαίδευση στο eclass.sch.gr και εφόσον μας το αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας εγγράψει ο καθηγητής.

ΓΟΝΕΙΣ

Η ΕΞ΄ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ.

ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ email ΣΑς ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ URL(LINK) ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΛΑ  ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ JOIN THE MEETING ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ.

ΣΤΗΝ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ eclass.sch.gr ΚΑΙ EXEI ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ  EMAIL ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεψιμότητα

1.png3.png6.png9.png8.png
Σήμερα267
Σύνολο13698

Πρόσφατες Ενημερώσεις