ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Στο mail που επίσημα έχει δηλωθεί στο σχολείο (myschool) θα λάβουν το λογισμικό CISCO WEBMEX MEETING απεσταλμένο άπό το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Θα το εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους με username το mail στο οποίο έλαβαν το λογισμικό απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ και password αυτό που οι ίδιοι θα δημιουργήσουν. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ FREE ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ CISCO WEBMAX. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ  ΠΕΡΙΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ VIDEO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕς ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.  Από το Σχολείο θα λάβετε e mail με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μαθητών καταρχάς των τμημάτων  προσανατολισμού της Γ ΛΥΚΕΙΟΥ.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Στα email που έχουν δηλωθεί επίσημα στο Σχολείο θα λάβετε ένα URL (link) και την ώρα παρακολούθησης του μαθήματος. 10 min πριν την έναρξη του μαθήματος πατήστε το link αυτό. Δεν χρειάζεται να έχετε εσείς το λογισμικό. Σε περίπτωση μεταβολής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που λαμβάνετε καθημερινά την ενημέρωση απουσιών επικοινωνήστε αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2261029387, 2261020017 ή στείλτε mail sto Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΑΠΟ 09-11 ΠΜ.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ  Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Για την ασύγχρονη εκπαίδευση και την παρακολούθηση μαθημάτων στο eclass.sch.gr ακολουθείστε την διαδικασία εγγραφής στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο 

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ INTERNET ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ (ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ) Η ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.

ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ο Δ/ΝΤΗΣ


Επισκεψιμότητα

1.png2.png3.png5.png2.png
Σήμερα209
Σύνολο12352

Πρόσφατες Ενημερώσεις